Uleiurile noastre

O întânlire între sãnãtate si gust!
Fiecare dintre uleiurile Costa d’Oro are propria personalitate și aromã, o culoare care îl caracterizeazã și o tipologie specificã de consumator cãruia i se adreseazã. Costa d’Oro dã viațã uleiurilor sale, pãstrând mereu atenția îndreptatã cãtre sãnãtatea consumatorilor sãi și oferindu-le uleiurile cele mai proaspete și naturale.

Uleiuri Clasice

Extra

Extrem de bun și versatil

Este un ulei de mãsline extra-virgin care se adapteazã cu succes gãtitului zilnic

Fruttato

Ulei Extravirgin Italian

Fruttato este un ulei de mãsline extra virgin 100% italian. Provine din mãsline recoltate în stadiu de maturitate.

Uleiuri nefiltrate

Biologico

Ulei Bio

Nefiltrat, presat la rece și provenit din agricultura organicã,
îți aduce pur și simplu natura pe masã.

l'Integrale

De la presã direct pe masa ta – un ulei nefiltrat

Integrale este un ulei extra virgin nefiltrat, presat la rece și selectat astfel încât sa pãstreze gustul mãslinelor proaspãt stoarse.

il Grezzo

Ulei nefiltrat, tradițional italian.

Il Grezzo este un ulei de mãsline extra virgin, 100% italian. Este nefiltrat, are o aromã intensã și fructatã.

Speciale

Vitapiù

Forma bunăstării
5 uleiuri, 5 moduri de a rãmâne in formã: ulei din sâmburi de struguri, ulei din in, ulei de floarea-soarelui, ulei de porumb și ulei din orez, pentru a asezona și gãti preparatele.

Ulei Organic

Organic-Biologique

Organic-Biologique

Organic este un ulei de mãsline extra-virgin din agricultura ecologicã. Acesta este obținut dintr-un amestec din cele mai fine soiuri de mãsline în Marea Mediteranã.

Organic

Provenit din agricultura ecologicã.

Este un ulei de mãsline extra-virgin provenit din agricultura ecologicã. Acesta este obținut dintr-un amestec din cele mai fine tipuri de mãsline din zona Mediteraneanã.

Aromatizate

Otet Balsamic

Oțet Balsamic de Modena IGP

Oțetul balsamic de Modena IGP este un produs premium cu o aromã distinctivã, de lemn, obținutã prin procesul de maturare a oțetului în butoaie de stejar.

Uleiuri Aromatizate

Uleiuri extravirgine aromatizate

Sunt suficiente câteva picãturi pentru a îmbogãți gustul unui preparat: un pic de busuioc, un vârf de piper roșu, un strop de lãmâie sau aroma unei trufe.

Ulei din semințe

Grapeseed Ulei

Ulei din sâmburi de struguri

Foarte apreciat pentru gustul și aroma sa delicatã. Acesta oferã alternativa idealã pentru consumatorii care preferã o dietã bogatã în acizi grași polinesaturați.

Bravo Chef

Bravo Chef

Bravo Chef este un amestec de uleiuri vegetale atent selecționate de Costa d’Oro. Este un ulei bogat în acizi grași nesaturați și vitamina E, perfect pentru prãjit.