Acasa
 Uleiul de masline
 Produse
 OliopediaNOU
 Despre companie
 Retete
 Galerie
 Promotii
 Contact
 

Compania

Costa d’Oro este o companie italiana fondata in 1968 in Spoleto, la aproximativ 100 de km de Roma, in zona Umbria – o regiune renumita la nivel mondial pentru productia de ulei de masline

Inceputa ca o mica afacere fondata de familiile Sabatini si Santirosi, produsele Costa d’Oro au ajuns rapid sa fie foarte apreciate de clienti. Compania si-a bazat abordarea pe conceptul de calitate totala, produsele sale fiind astfel tot mai cautate atat in Italia cat si in alte tari.

In prezent Costa d’Oro este unul dintre cei mai mari exportatori de ulei de masline din Italia, cu ocapacitate de productie de peste 175.000 litri de ulei de masline pe zi. Produsele Costa d’Oro sale sunt vandute si apreciate de clienti din peste 80 de tari, pe 6 continente.

Calitatea produselor Costa d’Oro este recunoscuta la nivel mondial, compania obtinand in fiecare an numeroase premii la targurile de specialitate.

In Romania Costa d’Oro este distribuit de mai bine de 15 ani de catre Nordic Import Export, o companie de top in distributia de produse alimentare premium. Costa d’Oro a fost unul dintre primele uleiuri de masline importate si a ramas in permanenta liderul incontestabil al pietei, fiind cel mai cumparat ulei de masline din Romania (conform MEMRB Retail Audit Martie-Aprilie 2011).

 

 

 
(C) Copyright 2011 - Costa d’Oro S.p.A. & Nordic Import Export CO